Kan man tage på date på et pizzaria?

Mange stiller spørgsmålet: “kan man tage på date på et pizzaria”? Her ho Barbaros tænker vi ja! Det kan du sagtens! Især hvis du bestiller en nummer 9 med Faxi Kondi som sidevogn. Det er nemlig en Hawaii Pizza. Den skiller vandende og du ser ofte hvem der ikke kan lide ananas. Det eneste du skal huske er, at hvis du overvejer at date en tyk person er det måske ikke helt godt at tage personen med ud på en pizza bar. Med Unik Dating kan du finde en date til at tage med ud på pizzaria. En som deler samme passion for pizza som dig selv og som gerne vil have en date med en Coca Cola i den ene hånd og en pizza i den anden.

Hvad er din favorit pizza til en date?

Min favorit pizza er en trøffel pizza men hvad er din? Der er rigtig mange forskellige pizzaer at vælge imellem. Både de specielle f.eks. en Calzone eller de klassiske pizzaer som en Hawaii Pizza. Det er fuldstændig op til dig hvilken du vælger, da de alle er rigtig gode. Pizza menukortet ændrer sig alt efter hvor du er i Danmark og hvilken type pizzaria du er på. Er du på et tyrkisk pizzaria kan du få alle de klassiske hvorimod er du på et italiensk pizzaria er der mere eksotiske pizzaer at vælge imellem. Det var f.eks. her at jeg fandt trøffelpizzaen som er helt fantastisk.

Når du vælger din pizza skal du bare sige det til medarbejderen bag disken og så vil de lave den til dig. En pizza koster alt mellem 45 kroner på frokosttilbud og helt op til 150 kroner for en familiepizza med special ting på. Ligemeget hvad du vælger er der god mulighed for at finde dig en ny kæreste som også kan lide pizza.