Danske vs. italienske hårprodukter – hvad er bedst?

Danskerne passer på deres hår. De seneste mange år er hårprodukter blevet endnu mere populært end tilfælde var i forvejen. Det ser man ikke mindst hos det dansk brand Vivasan, der oplever øget efterspørgsel på hårplejeprodukter. Virksomheden ligger dog i hård konkurrence med produkter fra resten af verden, hvor Italien er en af de førende magter når det kommer til hårpleje. I denne artikel kigger vi derfor på, om danske hårprodukter kan måle sig med de italienske – og hvor danske produkter er på skalaen, når det kommer til hårplejeprodukter. Der er nemlig kommet mange forskellige produkter det seneste årti, der tilbyder pleje af hårsække, så man undgår for meget hårtab. Produkterne findes både til kvinder og mænd, og den kan afhjælpe de værste problemer med hårtab. Læs med i denne artikel, hvor vi sammenligner produkter fra Vivasan med de førende italienske hårprodukter. Artiklen her kan være guld værd, hvis man leder efter produkter, der kan bekæmpe hårtab og pleje hårsækkene i hovedbunden.

Italienerne fører langt hen ad vejen på hårprodukter

Der er få lande, der er exceptionelt gode til at sammensætte ingredienser til hårplejeprodukter. Frankrig, Tyskland og naturligvis Italien er nogle af de mest dominerende lande, når der skal sælges hårplejeprodukter på verdensplan. Det er samtidigt de største europæiske markeder sammen med England og Spanien, så det giver på sin vis god mening, at Italienerne er langt fremme i udviklingen af hårprodukter. I Italien har man rigtig mange forskellige brands, der producerer hårplejeprodukter til den kvalitetsbevidste mand og kvinde. Italienske produkter til håret findes i alle former for afskygninger – lige fra rensende shampoo’er til plejningsprodukter af hårsækkene. Ligeledes er italienske hårprodukter – som alle andre europæiske lande, der er medlem af EU, underlagt specielle EU-krav, der sikrer at produkterne kun indeholder lovlige ingredienser. Derfor kan man trygt stole på italienske produkter, der i lang tid har været en af “front-runnerne”, når det kommer til hårplejeprodukter i Europa.

Danske produkter kan være gode (og billigere) alternativer

Vil man dog gerne have et dansk alternativ, der på sin vis også kan være en billigere investering end de italienske produkter, er produkterne fra Vivasan et rigtig godt udgangspunkt. Den danske iværksættervirksomhed har over en årrække testet og udviklet hårplejeprodukter til både mænd og kvinder, og er nu en af de mest fremadstormende hårplejeproducenter i Danmark. Hos Vivasan har man udviklet et serum, der for alvor plejer hårsækkene og sikrer, at håret forbliver sund og intakt. Som nævnt forhandles der både produkter til mænd og kvinder, der kan forebygge hårtab. Som kunde hos Vivasan kan man teste disse produkter ved at bestille et hårvækst sæt. Her modtager man hårvækstprodukter, der plejer hårsækkene i hovedbunden med den såkaldte Vivasan Formular. Derudover følger både balsam og shampoo med i samme hårvækst sæt, som man skal bruge sammen med. I produktet følger en guide til, hvordan man kommer ordentligt i gang med produkterne fra Vivasan, og man kan finde meget mere information på virksomhedens hjemmeside, hvis man gerne vil vide mere.