Brug en VPN, når du er i Italien

Når du er ude at rejse, har du normalvis ikke mulighed for at se dansk TV gennem streamingtjenesterne som eksempelvis TV2 Play, ViaPlay og YouSee. Men der findes en simpel og lovlig måde, hvorpå du kan låse op for det blokerede indhold på nettet. Når du er på ferie i Italien, kan du på den måde stadig få adgang til dine danske streamingtjenester. Samtidig kan du via denne metode også få adgang til italiensk indhold, mens du befinder dig i Danmark. 

Få adgang til udenlandske streamingtjenester 

Hvis du er på ferie i Italien og gerne vil have adgang til danske eller udenlandske streamingtjenester, kan du få dig en VPN (Virtual Private Network). En VPN er en lovlig metode, der både gør din forbindelse mere sikker og giver dig adgang til de bedste streamingtjenester. Ved hjælp af en VPN kan du fjerne landets geo-blokering, når du anvender en VPN, der tilbyder dansk IP-adresse.

Denne metode giver dig dit eget private netværk, så dine handlinger ikke kan spores tilbage til dig. det betyder, at du kan låse op for indhold over hele verden. En VPN købes som et abonnement, der koster fra 16 kr. til 50 kr. pr. måned. Prisen afhænger af, hvilken type VPN du vælger, og hvor lang en periode du ønsker.  

Sådan vælger du den rette VPN

Ligesom med alle andre produkter og serviceydelser findes der mange forskellige VPN-udbydere. Det kan ved første øjekast synes uoverskueligt, men der findes heldigvis hjemmesider, som tester de forskellige VPN-udbydere og giver et fuldt overblik over dine muligheder. 

Når du skal vælge en udbyder, skal du først og fremmest tage stilling til, hvad du skal bruge din VPN til. Du kan nemlig benytte en VPN til alt fra streaming, gaming, surfing og til dit tv eller din telefon. For at vælge den rette kan du med fordel kigge på følgende parametre:

  • hastighed
  • antal servere
  • prøveperiode
  • pris
  • garantiperiode
  • pålidelighed.

De fleste VPN-tjenester har også mulighed for at beskytte dig fra virus på nettet. Før du vælger din VPN-udbyder, anbefales det, at du læser grundigt op på de forskellige udbydere. På den måde kan du finde én, der matcher dine behov og ønsker. Det nemmeste er at følge linket længere oppe i artiklen, hvor du finder en god oversigt over de forskellige VPN-udbydere. Her kan du også læse meget mere om fordele og ulemper ved VPN og om, hvad du skal være opmærksom på.